Parmezan De Vinete Umplute

Parmezan De Vinete Umplute
Parmezanul de vinete umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 322 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 246 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Parmezan De Vinete Umplute, Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), și Vinete Parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Tăiați aproximativ centrele de vinete și adăugați în tigaie cu ceapă, usturoi, oregano și piper. Gatiti si amestecati pana se rumeneste usor. Puneți amestecul înapoi în vinete și presărați fiecare cu parmezan, pesmet și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați într-un vas de copt puțin adânc și acoperiți cu sos de roșii și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când vinetele sunt fragede cu furculița și brânza este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista