Parmezan cremos Orzo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de busuioc, apă, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan Cremos Orzo, Usturoi Cremos Parmezan Orzo, și Orzo cremos cu sparanghel și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați orzo și gătiți 3 minute, amestecând constant. Se amestecă bulionul și apa; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este absorbit și se face orzo (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Se ia de pe foc; amestecați brânza, busuiocul, sarea și piperul.