Parker House Rolls
Parker House Rolls necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 183 de calorii. Această rețetă servește 24. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Dacă aveți la îndemână unt, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o pâine. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parker House Rolls, Parker House Rolls și Parker House Rolls.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți laptele într-o cratiță mică și aduceți la fiert.
Se ia de pe foc, se adauga untul si zaharul si se lasa sa se raceasca. Se dizolvă drojdia în apă caldă și se lasă să stea până devine spumoasă.
Combinați amestecul de lapte, ouăle, drojdia, sarea și 1/2 din făină într-un mixer cu accesoriul pentru aluat și amestecați până la omogenizare.
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană pe rând și amestecați până se formează o bilă netedă.
Scoateți din bol și frământați cu mâna pe o suprafață înfăinată timp de aproximativ 5 minute.
Puneți într-un bol uns cu unt, acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până când se dublează în volum, aproximativ 60 până la 70 de minute. Pe o suprafață cu făină, tăiați aluatul și modelați-o în formele dorite.
Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se acoperă din nou și se lasă la crescut până se dublează, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din cuptor și ungeți cu unt topit înainte de servire.