Pansament Vegan În Stil Sudic

Pansament Vegan În Stil Sudic
Rețeta vegană de pâine de porumb în stil sudic ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 2 ore. Această rețetă face 10 porții cu 221 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amidon de tapioca, făină de porumb, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pansament de casă în stil sudic, Sos De Pâine De Porumb Din Sud, și Sos De Pâine De Porumb Din Sud.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pâinea de porumb: pulverizați sau ștergeți un vas de copt de 88 inci cu ulei. Preîncălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați bine făina de porumb, făina, praful de copt, amidonul de porumb și sarea. Într-un castron mai mic, amestecați laptele, sosul de mere și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați umed la uscat și amestecați ușor până se distribuie uniform, dar nu amestecați prea mult.
3
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace 20-30 de minute. Când o lamă de cuțit iese curat, sa făcut. Se lasă deoparte să se răcească. (Puteți face acest lucru cu o zi sau două înainte de timp.) Odată ce pâinea de porumb este rece, sfărâmați-o într-un castron foarte mare. Nu trebuie să fie complet descompus în firimituri, dar ar trebui să existe câteva bucăți mai mari de 1/2 inch. Rupeți pâinea integrală în bucăți mici (puteți face acest lucru în două loturi în robotul de bucătărie, dacă doriți) și adăugați-o în pâinea de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și țelina și un strop de apă și gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, adăugând apă cu lingura, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Adăugați ciupercile și usturoiul, o lingură sau două de apă și acoperiți. Gatiti pana cand ciupercile se inmoaie si se micsoreaza, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați legumele la pâinea mărunțită. Amestecați cimbru, salvie, rozmarin și piper negru, asigurându-vă că condimentele sunt distribuite uniform.Amestecați sosul de soia și untul de nuci, dacă doriți, în bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Unt De NuciUnt De Nuci
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Se toarnă peste amestecul de pâine, amestecând pe măsură ce mergeți. Pâinea trebuie umezită bine, dar nu înotată în lichid. Verificați umiditatea și adăugați bulion suplimentar, după cum este necesar. (Am folosit un bulion suplimentar de 2/3 cană.) Verificați condimentele și adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Se presară cu puțină sare afumată, dacă se dorește.Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Ungeți un vas de copt mare, de 913 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Transferați pansamentul în vasul de copt și neteziți blatul fără a-l împacheta în vas. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Scoateți folia și coaceți încă 20-30 de minute, până când blatul este maro, dar pansamentul nu este uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Se servește fierbinte cu sos de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Ingrediente

3cp. legume (de exemplu, spanac)2 linguri plus 2 lingurițe de unt rece, împărțite2 linguri plus 2 lingurițe de unt rece, împărțite1cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion suplimentar, după cum este necesarbulion suplimentar, după cum este necesar1parmezan rasunt de migdale, tahini sau unt de caju (opțional)unt de migdale, tahini sau unt de caju (opțional)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată, inclusiv frunze (2-3 coaste)țelină tocată, inclusiv frunze (2-3 coaste)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion fierbinte de legume sau bulion bulion fierbinte de legume sau bulion "fără pui"1parmezan ras1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1Oreos dublu umplutrozmarin proaspăt, tocat (sau 1/2 linguriță. uscate)rozmarin proaspăt, tocat (sau 1/2 linguriță. uscate)4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte fără lapte neîndulcitlapte fără lapte neîndulcit1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciupercă mare portabello, tăiată cubulețe (aproximativciupercă mare portabello, tăiată cubulețe (aproximativ2cp. legume (de exemplu, spanac)frecat salviefrecat salvie1cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala10puțin dovlecel tocatsare afumată hickory, opționalsare afumată hickory, opțional10puțin dovlecel tocatsare și piper, după cum este necesarsare și piper, după cum este necesar1parmezan rassos de soia (omiteți fără soia sau înlocuiți cu tamari fără gluten)sos de soia (omiteți fără soia sau înlocuiți cu tamari fără gluten)2cp. legume (de exemplu, spanac)amidon de porumb, amidon de cartofi sau amidon de tapiocaamidon de porumb, amidon de cartofi sau amidon de tapioca1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de mere neîndulcitsos de mere neîndulcit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină albă de grâu integral (sau amestecul tău preferat fără gluten)făină albă de grâu integral (sau amestecul tău preferat fără gluten)283ardei habenerofelii de pâine integrală de grâu sau pâine fără gluten (aproximativfelii de pâine integrală de grâu sau pâine fără gluten (aproximativ2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de porumb galbenfăină de porumb galben

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista