Pansament sau umplutură de stridii

Pansament sau umplutură de stridii
Pansamentul sau umplutura de stridii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Un amestec de ceapă, pătrunjel, condimente de păsări de curte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Sos de pâine de porumb și stridii din sud (umplutură), Sos de stridii, umplutură, caserolă sau umplutură pentru scoici Patti, și Umplutură De Stridii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o farfurie cu caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați țelina și ceapa; gătiți și amestecați până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se amestecă firimiturile de pâine și pătrunjelul și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Adăugați stridiile și ouăle și condimentați cu sare, piper, condimente de pasăre și cimbru. Amestecați suficient lichid din stridii pentru a umezi și amesteca totul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Transferați în vasul cu caserole.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară este prăjită și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate10
Revista