Pană De Aisberg Tocată
Nevoie de o garnitură fără gluten? Pană de aisberg tocată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 626 calorii, 10g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână salată iceberg, sare kosher, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Pană De Aisberg Tocată, Iceberg Wedge, și Creveți Iceberg Wedge sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Bateți maioneza, ketchup-ul, hreanul, sosul Worcestershire și sarea după gust într-un castron mic până se omogenizează.
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocanta, apoi transferati cu o lingura cu fante pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie pentru a se scurge.
Tăiați aproximativ salata verde, apoi aruncați cu o parte din pansament într-un castron de servire. Se acoperă cu roșiile și scallions. Împrăștiați slănina și brânza albastră peste salată; se condimentează cu piper și se presară pătrunjel.
Serviți cu mai mult pansament pe lateral.