Paiete De Turtă Dulce
Paietele de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr spumant, bicarbonat de sodiu, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream, și Casa De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce).
Instrucțiuni
Într-un bol, bateți făina, scorțișoara, ghimbirul, ienibaharul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți zahărul brun și oul până la neted și ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați mere și melasă și bateți încă 3 minute. Răzuiește părțile laterale ale bolului. La viteză mică, bateți treptat în amestecul de făină până când tocmai ați încorporat.
Se transferă într-un castron curat, se acoperă și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 2 ore și până peste noapte.
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 177°. aliniați 4 foi mari de copt cu pergament.
Folosind o lingură de prăjituri de 1 inch, aruncați aluatul pe foi de copt, la 2 inci distanță. (Păstrați aluatul rămas la frigider.)
Presărați blaturile cu zahăr spumant.
Coaceți, comutând foile la jumătatea drumului, până când sunt setate, aproximativ 12 minute.
Lăsați să se răcească complet pe foile de pe rafturile de sârmă. Glisați o mică spatulă sub fiecare fursec pentru a ridica curat pergamentul. Repetați cu aluatul rămas și zahărul spumant.