Paella Vegetală De Primăvară

Paella Vegetală De Primăvară
Paella de legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. O porție conține 651 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți pătrunjel, boia de ardei, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paella De Primăvară-Legume, Paella Vegetală De Primăvară, și Paella Vegetală De Primăvară pentru rețete similare.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot de Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Vița de vie este plantată în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produce vinuri cu un caracter distinctiv ferm, tanic.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă iese în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi și mătăsoase pe palat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista