Pachete De Porc Sud-Vest La Grătar

Pachete De Porc Sud-Vest La Grătar
Pachetele de porc la sud-vest la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 567 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 3,72 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, condimente mexicane, orez instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pachete de porc BBQ cu miere la grătar, Pachete de carne de porc la grătar cu miere-chimen, și Pachete De Folie De Porc Din Sud-Vest La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați două bucăți de folie de 18x12 inci. Pulverizați jumătate dintr-o parte a fiecărei bucăți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
În 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți bulionul până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă orezul și 2 lingurițe de condimente mexicane; lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când bulionul este absorbit. Se amestecă porumbul, ardeiul gras și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente MexicaneAmestec De Condimente Mexicane
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Presărați fiecare cotlet de porc cu 1/2 linguriță de condimente mexicane; așezați în centrul jumătății pulverizate de folie. Puneți amestecul de orez peste carnea de porc. Îndoiți folia peste carne de porc și orez, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente MexicaneAmestec De Condimente Mexicane
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Acoperiți și grătați pachetele la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați pachetele pe farfurii.
7
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista