Pădurea Neagră Yule Stump Tort

Pădurea Neagră Yule Stump Tort
O porție conține 580 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.43 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, cireșe în sirop greu, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu dovleac cu cremă de unt Beurre Noisette pentru butucul de copac Yule, tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: 1
2
Încălziți cuptorul la 177° și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați 2 (8 inci) runde de hârtie pergament. Înveliți tigăile de tort de 2 (8 inci) cu unt, așezați rondele în Tigăi și acoperiți pergamentul cu mai mult unt. Înveliți tigăile și pergamentul cu făină și atingeți orice exces; pus deoparte.2aduceți apa la fierbere la foc mare într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și cacao și se bate până se omogenizează; se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți împreună făina măsurată, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu până se combină; pus deoparte.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați untul măsurat și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 5 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.5reporniți mixerul la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând fiecare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați smântâna și vanilia și bateți până se combină (amestecul va arăta ușor coagulat). Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați o treime din amestecul de făină rezervat și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați jumătate din amestecul de ciocolată răcit și amestecați până se încorporează. Continuați cu amestecul de făină rămas și amestecul de ciocolată, alternând între fiecare și terminând cu făina, până când toate ingredientele sunt încorporate și amestecul este neted. Opriți mixerul, scoateți vasul și amestecați cu mâna orice dungi de făină rămase, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului.7împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite și întindeți-l în straturi uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Coaceți-le una lângă alta pe raft timp de 15 minute. Rotiți tigăile de la stânga la dreapta și continuați să coaceți până când marginile tortului se îndepărtează ușor de Tigăi și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese uscat cu doar câteva firimituri, cu aproximativ 14 până la 15 minute în plus.8
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați-le să se răcească pe o grătar timp de 45 de minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului fiecărui tort, întoarceți-le pe raft și îndepărtați încet și aruncați rundele de pergament. Întoarceți prăjiturile și lăsați-le să se răcească complet. Între timp, faceți siropul.Pentru cireșe și sirop:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță mică și turnați cireșele și siropul lor prin strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Tăiați cireșele în jumătate și puneți-le într-un castron mediu.2aduceți siropul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se ia de pe foc și se amestecă kirsch-ul și sucul de lămâie.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
KirschKirsch
16
Adăugați 2 linguri de sirop la cireșele rezervate și amestecați pentru a combina; pus deoparte. Puneți deoparte siropul rămas până când este gata să asamblați tortul, lăsându-l să se răcească complet, aproximativ 30 de minute. Între timp, faceți umplutura de frișcă.Pentru umplutura de frisca:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
17
Așezați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică. În timp ce amestecați constant, turnați 1/4 cană de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
Așezați tigaia la foc mediu și, amestecând continuu, aduceți la fierbere (va fi cocoloasă, dar se va netezi).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se lasă să se răcească complet, aproximativ 30 de minute. Între timp, așezați restul de 3/4 cană de cremă în vasul unui mixer și dați-l la frigider.2Când amestecul de amidon de porumb-cremă s-a răcit, montați vasul răcit cu smântână pe mixerul suportului. Folosind atașamentul pentru tel, bateți cu viteză medie până când piesele încep să apară în cremă, aproximativ 40 până la 60 de secunde. Cu mixerul încă pornit, adăugați încet amestecul de amidon de porumb și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu aproximativ 30 până la 60 de secunde în plus. Refrigerați până când este gata să asamblați cake.To asamblați: 1când prăjiturile sunt reci, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia un strat subțire din partea de sus a fiecăruia pentru a expune interiorul; aruncați resturile și puneți prăjiturile deoparte. Folosind o frigăruie, faceți găuri pe toate vârfurile prăjiturilor, mergând cam la jumătatea straturilor. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Așezați 1 strat de tort tăiat cu fața în sus pe un suport pentru tort sau pe o farfurie de servire. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria jumătate din siropul rezervat peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
21
Întindeți jumătate din frișcă uniform deasupra, lăsând o margine de 3/4 inci. Folosind o lingură cu fante, împrăștiați uniform cireșele rezervate peste cremă, lăsând orice sirop în castron. Puneți frișca rămasă peste cireșe și întindeți-o într-un strat uniform, lăsând o margine de 3/4 inch. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Așezați a doua prăjitură rotundă tăiată în sus deasupra frișcii și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
23
Ungeți tortul cu jumătatea rămasă din sirop. -16°olosind toată glazura, acoperiți uniform partea superioară și părțile laterale ale tortului. Pentru a crea efectul de ciot de copac, utilizați vârful unei spatule offset pentru a face linii verticale superficiale în partea laterală a tortului, distanțând liniile la aproximativ 1/2 inch și ștergând spatula curată pe un prosop de hârtie umed la fiecare câteva glisări. Apoi folosiți un cuțit de masă pentru a face linii verticale mai adânci și mai subțiri în Glisările superficiale, distanțându-le la aproximativ 1 inch. Folosind dinții unei furculițe, desenați cercuri concentrice în glazura de deasupra tortului. 5
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
24
Ungeți ramurile de rozmarin peste tot cu albușul de ou și așezați-le pe o farfurie mare. Pudrați-le cu zahăr pudră până când sunt complet acoperite, scuturând excesul. Decorați tortul cu rozmarin, afine și ciuperci de bezea.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
25
Se servește imediat sau se dă la frigider până la 1 zi. Dacă este refrigerat, lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de servire.
26
Distribuie Această Rețetă
27
Print
28
E-mail
29
Salva (119)

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cireșe dulci întunecate în sirop greucireșe dulci întunecate în sirop greu2rețete glazură de ciocolată dulce-amăruierețete glazură de ciocolată dulce-amăruie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmkirsch sau lichior cu aromă de cireșekirsch sau lichior cu aromă de cireșe1Oreos dublu umplutmazăre congelatămazăre congelată10afine proaspeteafine proaspete1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPraf de cacao de proces olandezPraf de cacao de proces olandez1lingura. otet de vin rosualbus de ou, la temperatura camereialbus de ou, la temperatura camerei3mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală, plus mai mult după cum este necesarfăină universală, plus mai mult după cum este necesar4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă grea rececremă grea rece12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors10creveți și cu veneCiuperci De BezeaCiuperci De Bezea2inch10 ramuri proaspete de rozmarin10 ramuri proaspete de rozmarin1Bucăți de caramele Heath Barsare finăsare fină1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână, la temperatura camereismântână, la temperatura camerei123 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat (1 1/2 bețișoare), la temperatura camerei, plus mai mult după cum este necesarunt nesărat (1 1/2 bețișoare), la temperatura camerei, plus mai mult după cum este necesar1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolata neindulcita, tocata maruntciocolata neindulcita, tocata marunt1Bucăți de caramele Heath Bar(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)2Bucăți de caramele Heath Bar(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista