O porție conține 580 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.43 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, cireșe în sirop greu, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu dovleac cu cremă de unt Beurre Noisette pentru butucul de copac Yule, tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: 1
2
Încălziți cuptorul la 177° și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați 2 (8 inci) runde de hârtie pergament. Înveliți tigăile de tort de 2 (8 inci) cu unt, așezați rondele în Tigăi și acoperiți pergamentul cu mai mult unt. Înveliți tigăile și pergamentul cu făină și atingeți orice exces; pus deoparte.2aduceți apa la fierbere la foc mare într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și cacao și se bate până se omogenizează; se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți împreună făina măsurată, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu până se combină; pus deoparte.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați untul măsurat și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 5 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.5reporniți mixerul la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând fiecare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați smântâna și vanilia și bateți până se combină (amestecul va arăta ușor coagulat). Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați o treime din amestecul de făină rezervat și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați jumătate din amestecul de ciocolată răcit și amestecați până se încorporează. Continuați cu amestecul de făină rămas și amestecul de ciocolată, alternând între fiecare și terminând cu făina, până când toate ingredientele sunt încorporate și amestecul este neted. Opriți mixerul, scoateți vasul și amestecați cu mâna orice dungi de făină rămase, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului.7împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite și întindeți-l în straturi uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Coaceți-le una lângă alta pe raft timp de 15 minute. Rotiți tigăile de la stânga la dreapta și continuați să coaceți până când marginile tortului se îndepărtează ușor de Tigăi și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese uscat cu doar câteva firimituri, cu aproximativ 14 până la 15 minute în plus.8
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați-le să se răcească pe o grătar timp de 45 de minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului fiecărui tort, întoarceți-le pe raft și îndepărtați încet și aruncați rundele de pergament. Întoarceți prăjiturile și lăsați-le să se răcească complet. Între timp, faceți siropul.Pentru cireșe și sirop:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță mică și turnați cireșele și siropul lor prin strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Tăiați cireșele în jumătate și puneți-le într-un castron mediu.2aduceți siropul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se ia de pe foc și se amestecă kirsch-ul și sucul de lămâie.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Kirsch
16
Adăugați 2 linguri de sirop la cireșele rezervate și amestecați pentru a combina; pus deoparte. Puneți deoparte siropul rămas până când este gata să asamblați tortul, lăsându-l să se răcească complet, aproximativ 30 de minute. Între timp, faceți umplutura de frișcă.Pentru umplutura de frisca:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
17
Așezați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică. În timp ce amestecați constant, turnați 1/4 cană de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
Așezați tigaia la foc mediu și, amestecând continuu, aduceți la fierbere (va fi cocoloasă, dar se va netezi).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
19
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se lasă să se răcească complet, aproximativ 30 de minute. Între timp, așezați restul de 3/4 cană de cremă în vasul unui mixer și dați-l la frigider.2Când amestecul de amidon de porumb-cremă s-a răcit, montați vasul răcit cu smântână pe mixerul suportului. Folosind atașamentul pentru tel, bateți cu viteză medie până când piesele încep să apară în cremă, aproximativ 40 până la 60 de secunde. Cu mixerul încă pornit, adăugați încet amestecul de amidon de porumb și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu aproximativ 30 până la 60 de secunde în plus. Refrigerați până când este gata să asamblați cake.To asamblați: 1când prăjiturile sunt reci, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia un strat subțire din partea de sus a fiecăruia pentru a expune interiorul; aruncați resturile și puneți prăjiturile deoparte. Folosind o frigăruie, faceți găuri pe toate vârfurile prăjiturilor, mergând cam la jumătatea straturilor. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Așezați 1 strat de tort tăiat cu fața în sus pe un suport pentru tort sau pe o farfurie de servire. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria jumătate din siropul rezervat peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
21
Întindeți jumătate din frișcă uniform deasupra, lăsând o margine de 3/4 inci. Folosind o lingură cu fante, împrăștiați uniform cireșele rezervate peste cremă, lăsând orice sirop în castron. Puneți frișca rămasă peste cireșe și întindeți-o într-un strat uniform, lăsând o margine de 3/4 inch. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Așezați a doua prăjitură rotundă tăiată în sus deasupra frișcii și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
23
Ungeți tortul cu jumătatea rămasă din sirop. -16°olosind toată glazura, acoperiți uniform partea superioară și părțile laterale ale tortului. Pentru a crea efectul de ciot de copac, utilizați vârful unei spatule offset pentru a face linii verticale superficiale în partea laterală a tortului, distanțând liniile la aproximativ 1/2 inch și ștergând spatula curată pe un prosop de hârtie umed la fiecare câteva glisări. Apoi folosiți un cuțit de masă pentru a face linii verticale mai adânci și mai subțiri în Glisările superficiale, distanțându-le la aproximativ 1 inch. Folosind dinții unei furculițe, desenați cercuri concentrice în glazura de deasupra tortului. 5
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe
24
Ungeți ramurile de rozmarin peste tot cu albușul de ou și așezați-le pe o farfurie mare. Pudrați-le cu zahăr pudră până când sunt complet acoperite, scuturând excesul. Decorați tortul cu rozmarin, afine și ciuperci de bezea.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
25
Se servește imediat sau se dă la frigider până la 1 zi. Dacă este refrigerat, lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de servire.