Pâini Individuale De Carne
Pâinile individuale de carne sunt lactate gratuit felul principal. O porție conține 626 calorii, 37g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți ketchup, pastă de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâini Individuale De Carne, Pâini Individuale De Carne De Salsa, și Pâini Individuale De Carne De Casă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie.
Adăugați ceapa, cimbrul, sarea și piperul și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional, timp de 8 până la 10 minute, până când ceapa este translucidă, dar nu se rumenesc. De pe foc, adăugați sosul Worcestershire, bulionul de pui și pasta de roșii. Se lasă să se răcească slightly.In un castron mare, combinați mandrina măcinată, amestecul de ceapă, firimiturile de pâine și ouăle și amestecați ușor cu o furculiță. Nu zdrobiți sau carnea de carne va fi densă.
Împărțiți amestecul în porții 6 (10 până la 11 uncii) și formați fiecare porție într-o pâine mică pe o tigaie.
Răspândiți aproximativ o lingură de ketchup pe partea superioară a fiecărei porții.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute, până când temperatura internă este de 155 până la 160 de grade F și pâinile de carne sunt gătite.