Pâine Plată De Năut Cu Salată De Pătrunjel-Măsline
Pâinea plată de năut cu salată de pătrunjel-măsline ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 273 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați generos de chimen măcinat, frunze de pătrunjel, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată de creveți, năut și pătrunjel, Salată De Năut, Morcov Și Pătrunjel, și Salată caldă de năut, fenicul și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți pâinea plată: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Bateți hummusul, 1/3 cană de apă fierbinte, chimenul, rozmarinul și 1 lingură de ulei de măsline într-un bol.
Bateți făina și câte un vârf de sare și piper. Puneți aluatul deoparte, 30 de minute.
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Se toarnă în aluat și se întinde pe margini cu o spatulă.
Transferați la cuptor și coaceți până când sunt ferme, crocante și aurii în jurul marginilor, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să stea 5 minute în tigaie.
Faceți salata: aruncați pătrunjelul, ardeiul gras, căpșunile, măslinele, uleiul de măsline, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust într-un bol.
Folosiți o spatulă pentru a răzui cioburile pâinii plate pe farfurii.
Se servește cu salata de pătrunjel-măsline.