Pâine la grătar cu miel în stil toscan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea la grătar cu miel în stil toscan. Această rețetă servește 4. O porție conține 264 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați picior de miel, ardei grași prăjiți îmbuteliați, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Pâine În Stil Toscan, Fripturi de ton la grătar în stil toscan, și Cotlete De Miel Toscane La Grătar Cu Fasole Albă Caldă Provensal.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 Ingrediente, amestecând bine; puneți amestecul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Tăiați mielul transversal în felii de 8 (1/4 inch grosime).
Așezați fiecare felie între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/8 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Adăugați mielul în pungă; sigilați și marinați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Scoateți mielul din pungă; aruncați marinada.
Presărați mielul uniform cu sare.
Așezați mielul pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 1 minut pe fiecare parte sau până când mielul este dorit gradul de coacere.
Tăiați bagheta în jumătate orizontal. Înveliți părțile tăiate ale pâinii cu spray de gătit.
Așezați pâinea, tăiați părțile în jos, pe grătar și grătiți 2 minute sau până devin aurii.
Tăiați pâinea în 16 felii.
Serviți mielul cu pâine la grătar și ardei grași.