Pâine Germană Autentică (Bauernbrot)

Pâine Germană Autentică (Bauernbrot)
Pâinea autentică germană (Bauernbrot) ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 842 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Un amestec de apă caldă, zahăr, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Bauernbrot (pâinea fermierului German), Covrigi Germani Autentici, și Salată Autentică Germană De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți aluatul de aluat. Zdrobiți drojdia într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De AluatAluat De Aluat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateti in 1 litru de apa calda si 2 linguri de zahar pana se dizolva. Apa ar trebui să fie doar puțin mai caldă decât temperatura corpului. Treceți treptat în 4 căni de făină, continuând să amestecați până când toate bucățile au dispărut. Acoperiți cu un prosop de vase și lăsați să stea 24 de ore la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
După 24 de ore, amestecați bine, acoperiți și lăsați să stea încă 24 de ore. Va fi un aluat subțire, de culoare deschisă, care este apoi gata de utilizare.
4
Într-un castron mare, amestecați împreună făina de secară, 4 căni de făină universală, sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă în aluatul de aluat folosind o lingură de lemn, apoi se amestecă în 2 căni de apă caldă. Transfer aluatul într-un mixer cu suport greu pentru a amesteca primele câteva minute, apoi nu se poate descurca cu aluatul greu și încep să-mi folosesc mâinile întorcând aluatul pe o suprafață făinoasă. Un blat curat funcționează cel mai bine. Frământați aluatul, adăugând câteva linguri de apă la un moment dat dacă este prea rigid. Îndoiți aluatul, trageți-l în afară, orice puteți face pentru a-l frământa bine. Timpul total de frământare ar trebui să fie de 15 până la 20 de minute pentru a obține un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De AluatAluat De Aluat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
6
Așezați aluatul într-un castron mare, acoperiți și lăsați să crească până se dublează, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Când aluatul a crescut, răzuiți-l din castron și înapoi pe o suprafață înmuiată. Frământați aproximativ 5 minute. Acest lucru este important pentru a activa glutenul. Formați în 1 sau 2 pâini lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați pe foi de copt și lăsați să crească aproximativ 1 oră sau până când degetul lasă o impresie atunci când împungeți ușor pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Coaceți pâinea aproximativ 45 de minute pentru 2 pâini, 1 1/2 ore dacă ați făcut o pâine mare. Nu vă faceți griji dacă crusta este întunecată. Pâinea va fi delicioasă și la fel și crusta. Se răcește complet înainte de tăiere. Întotdeauna îngheț jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru German. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder sweet Red cu un rating de 3.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista