Pâine De Porumb Ușoară

Pâine De Porumb Ușoară
Ușor Cornbread ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această pâine. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine De Porumb Ușoară, Pâine De Porumb Ușoară De Casă, și Pâine De Porumb Ușor Sărată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați laptele și ouăle într-un castron mediu și bateți până când ouăle sunt rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă amestecul de lapte în amestecul de făină de porumb și, folosind o spatulă de cauciuc, se amestecă până se încorporează. (Nu amestecați prea mult.) Se amestecă untul topit până se încorporează și nu rămân dungi de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă amestecul în vasul pregătit.
6
Coaceți până se rumenesc în jurul marginilor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Scoateți vasul într-o grătar și lăsați să se răcească cel puțin 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista