Pâine de porumb
Pâinea de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 28 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, zară, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine de porumb vegană fără Gluten și brioșe cu pâine de porumb (100% cereale integrale), Pâine de zmeură cu unt brun cu pâine de porumb, și Salată de pâine Tex-Mex cu pâine de porumb cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°. Ungeți o tigaie de 8 inci.
Amestecați făina de porumb, făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, amestecați împreună untul, ouăle și laptele de unt. Se amestecă amestecul de zară în amestecul de făină (aluatul va fi ușor cocoloaș).
Se toarnă aluatul în tava de copt.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 22 până la 25 de minute.
Lăsați pâinea de porumb să se răcească pe un suport de sârmă.