Pâine De Pâine Ruben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Reuben Bread Loaf. Această rețetă face 8 porții cu 388 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de mac, unt, varză murată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Ruben Loaf, Jumbo Reuben Loaf, și Pâine De Carne Reuben.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 2-1/4 căni de făină, drojdie, zahăr, unt și sare. Se amestecă în apă caldă și se amestecă până se formează un aluat moale.
Adăugați făina rămasă dacă este necesar. Întoarceți - vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până se omogenizează, aproximativ 4 minute.
Pe o foaie de copt ușor unsă, rulați aluatul la un 14 in. x 10 inch. dreptunghi.
Răspândiți pansamentul în mijlocul unei jumătăți de aluat, lăsând un 3/4-in. spațiu de-a lungul marginilor. Se acoperă cu straturi de carne de vită, brânză și varză murată. Îndoiți jumătatea rămasă de aluat peste amestecul de carne. Prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Tăiați fante mici în aluat pentru a ventila aburul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 15 minute.
Se unge cu albus de ou și se presară cu semințe de mac.
Coaceți la 400 de euro timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți imediat; puneți la frigider resturile.