Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Pâinea de dovlecei cu semințe de lămâie-Mac ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 150 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pâine De Dovlecei Cu Semințe De Mac De Lămâie, Pâine De Dovlecei Cu Semințe De Mac De Lămâie, și Pâine De Dovlecei Cu Semințe De Lămâie-Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric greu până când este cremos. Adăugați treptat zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
3
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Amestecați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se adaugă amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă dovlecelul și următoarele 2 ingrediente. Lingura aluat în 3 unse și presarata cu faina 5-x 3-inch de unică folosință folie de aluminiu pâine Tigăi (aproximativ 1 1/3 cupe aluat pe tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Pâine Pan
6
Coaceți la 325 timp de 40 până la 45 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 30 de minute).