Pâine De Coroană Cu Trei Semințe

Pâine De Coroană Cu Trei Semințe
Trei semințe Crown Loaf ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ou, semințe de mac, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cum se face o pâine de semințe, Pâine de semințe de nuc malț, și Pâine ușoară de semințe și cereale.

Instrucțiuni

1
Măsurați apa și mierea într-un bol și presărați drojdia deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați drojdia să stea câteva minute pentru ao activa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați 2 căni de făină, sare, gluten, potențiator de aluat și 4 linguri de ulei de floarea soarelui în amestecul de drojdie și amestecați bine. Adăugați încet restul de făină (aproximativ 6 căni) la amestec până când se formează un aluat moale și umed și aluatul nu se mai agață de exteriorul bolului. Este posibil să aveți nevoie de puțină făină mai mult sau mai puțin. Frământați aluatul până când se formează gluten (este esențial ca glutenul să fie format sau veți obține o pâine grea). Aluatul trebuie să fie neted și să se întoarcă atunci când este apăsat, aproximativ 8 până la 10 minute. De asemenea, puteți verifica dacă glutenul se formează făcând "testul ferestrei". Testul ferestrei este atunci când aluatul poate fi întins și nu se rupe, ci se va întinde și va crea o membrană sau o fereastră translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Frecați 1 linguriță de ulei de floarea soarelui în jurul unui bol mare. Întoarceți aluatul în ulei, apoi acoperiți vasul și lăsați aluatul să stea până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În timp ce aluatul crește, ungeți ușor un cuptor olandez adânc de 12 inci. Când aluatul s-a dublat, întoarceți aluatul și modelați-l într-o bilă rotundă uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Tăiați mingea în 8 pene egale.
7
Combinați 2 dintre pene într-o bilă și așezați-o în mijlocul cuptorului olandez pentru mingea mijlocie mai mare a coroanei. Formați restul de 6 pene în bile individuale. Bateți ușor oul într-un castron mic pentru a face glazura de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Periați fiecare dintre bile în glazură de ou și apoi înmuiați 2 bile în semințe de mac, 2 bile în semințe de susan și 2 bile în semințe de floarea soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Așezați fiecare set de bile pe partea opusă a mingii din mijloc, astfel încât să aveți diferitele bile alternând în jurul exteriorului mingii din mijloc sau al cuptorului olandez (de ex. Mergând în jurul cercului, poate merge mac, susan, floarea-soarelui, mac, susan și floarea-soarelui.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
10
Lăsați aluatul să crească până se dublează din nou în cuptorul olandez. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 40 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Note: pentru a obține aluat mai ușor, puteți înlocui aproximativ 1/2 din făina de grâu integral cu făină albă. Cu toate acestea, puteți obține în continuare un aluat remarcabil de ușor folosind toată făina de grâu integral dacă adăugați amplificatorul de aluat și glutenul și asigurați-vă că glutenul dvs. este format corect în timpul procesului de frământare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Adăugarea potențiatorului și glutenului au fost trucuri învățate de la mama mea care ne-a crescut pe pâine integrală de grâu. Încă nu am găsit o modalitate mai bună de a obține pâine integrală de grâu la fel de ușoară și pufoasă ca aceasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
GrâuGrâu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate43
Revista