Pâine De Cidru De Mere Fără Gluten
Pâinea de cidru de mere fără Gluten este o fără gluten, fără lactate și vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 600 de calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, ouă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși De Cidru De Mere Fără Gluten, Gogoși De Cidru De Mere Fără Gluten, și Snickerdoodles De Cidru De Mere Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cidrul de mere într-o cratiță medie la foc mediu până se reduce la 3/4 dintr-o cană, aproximativ 25 de minute.
Scoateți cidrul de mere redus de pe foc și lăsați-l deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați patru mini Tigăi (5 pe 3 pe 2 inci) pe foaia de copt cu margini. Pulverizați mini-tigăi cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mediu, amestecați făina de sorg, zahărul brun, făina de mei, scorțișoara măcinată, praful de copt, sarea, nucșoara măcinată și guma de xantan.
Adăugați ouă, ulei vegetal, extract de vanilie și cidru de mere răcit.
Bateți până când aluatul este neted. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tigaiei iese curat, aproximativ 30 de minute.
Scoateți tigăile din cuptor. Lăsați pâinea să se răcească în tigaie timp de cinci minute și apoi întoarceți pâinile pe o grătar pentru a se răci complet. Păstrați pâinile, înfășurate, pe tejghea timp de până la trei zile sau înghețați până la trei luni.