Pâine De Ceapă Franceză
Rețeta franțuzească de ceapă de ceapă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 63 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pkt. agitați amestecul de acoperire condimentat panko, patru brânzeturi, ceapă prăjită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Ceapă Franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați amestecul de acoperire și condimentele într-un castron mare; se amestecă 3/4 cană de brânză.
Rezervați jumătate din ceapă.
Adăugați ceapa rămasă în amestecul de brânză cu toate ingredientele rămase; se amestecă doar până se omogenizează.
Formați în pâine de 10x4 inci în tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 1 oră. Se acoperă cu ceapa și brânza rămase; coaceți 10 min. sau până când pâinea de carne este gata (160F) și brânza este topită.