Pâine De Carne Umplută La Grătar

Pâine De Carne Umplută La Grătar
Pâinea de carne umplută la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Carne Umplută Cu Ciuperci, Prosciutto-Pâine De Carne Umplută, și Pâine De Carne-Ardei Umpluți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile si ceapa in unt pana se inmoaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, combinați oul, laptele, ovăzul, sarea și piperul. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Pe o bucată mare de folie grele, amestec de carne de vită pat într-un 12-in. x 8-în. dreptunghi; lingură amestec de ciuperci în termen de 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
OvăzOvăz
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură scurtă și îndepărtați folia în timp ce rulați. Seal cusătură și se termină. Aruncați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare. Formați o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 14 in. pătrat); tăiați trei fante în folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Așezați pâinea de carne pe folie; așezați pe grătar peste tava de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Combinați ingredientele sosului; periați peste pâine. Grătar, acoperit, cu 15-20 de minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista