Pâine Cu Scară De Brânză Cremă De Zmeură

Pâine Cu Scară De Brânză Cremă De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinile cu scară de brânză cremă de zmeură. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână apă, drojdie cu creștere rapidă, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Mini pâini de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară, Caramel Cartofe" zmeură cremă de brânză cupele de pâine prăjită franceză cu sirop de zmeură, și Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, drojdie, sare și praf de copt. Într-o cratiță mică, încălziți laptele de unt, smântâna, untul și apa la 120 cm -130 cm; adăugați la ingredientele uscate. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați oul, extractul și 1/2 cană de făină; bate 2 minute mai mult. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul, făina și gălbenușul de ou până se omogenizează; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rulați fiecare piesă într-un 12-in. x 10-in. dreptunghi; așezați pe foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Întindeți amestecul de brânză în centrul fiecărui dreptunghi. Se amestecă gemul; lingura peste amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
8
Pe fiecare parte lungă, tăiați 3/4-in.- benzi largi de aproximativ 2-1 / 2 in. în centru. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante într-un unghi peste umplere; prindeți capetele pentru a sigila. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
9
Se coace la 350 la 15-19 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi de sârmă. Păstrați resturile în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista