Pâine Cu Marmeladă De Dovleac

Pâine Cu Marmeladă De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați pâinea cu marmeladă de dovleac. Această rețetă face 24 de porții cu 160 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, marmeladă de portocale, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Placinta De Dovleac Cu Marmelada De Portocale, Pâine De Marmeladă, și Pâine De Maimuță Marmeladă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul doar dintr-o tigaie de pâine de 9x5 inci sau două tigăi de pâine de 8x4 inci cu scurtare. În castron mediu, amestecați făina, zaharurile, condimentele de plăcintă cu dovleac, praful de copt, scorțișoara și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți ouăle, dovleacul, untul, 1/3 cană marmeladă și 3 linguri suc de portocale cu mixer electric la viteză medie până la amestecare. La viteză mică, bateți treptat în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MarmeladăMarmeladă
DovleacDovleac
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți tigaie de 9 inci 1 oră 10 minute până la 1 oră 15 minute, tigăi de 8 inci 45 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
În castron mic, se amestecă ingredientele glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Răspândiți glazura peste pâinea caldă. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Păstrați bine înfășurat în frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista