Pâine Cu Marmeladă De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați pâinea cu marmeladă de dovleac. Această rețetă face 24 de porții cu 160 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, marmeladă de portocale, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Placinta De Dovleac Cu Marmelada De Portocale, Pâine De Marmeladă, și Pâine De Maimuță Marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul doar dintr-o tigaie de pâine de 9x5 inci sau două tigăi de pâine de 8x4 inci cu scurtare. În castron mediu, amestecați făina, zaharurile, condimentele de plăcintă cu dovleac, praful de copt, scorțișoara și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle, dovleacul, untul, 1/3 cană marmeladă și 3 linguri suc de portocale cu mixer electric la viteză medie până la amestecare. La viteză mică, bateți treptat în amestecul de făină.
Coaceți tigaie de 9 inci 1 oră 10 minute până la 1 oră 15 minute, tigăi de 8 inci 45 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
În castron mic, se amestecă ingredientele glazura.
Răspândiți glazura peste pâinea caldă. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Păstrați bine înfășurat în frigider până la 1 săptămână.