Pâine Cu Lapte Cu Miere De Stafide
Pâinea cu lapte de stafide-miere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pâine Cu Lapte Și Miere, Pâine Rapidă Cu Stafide Cu Miere, și Pâine de grâu cu lapte și miere.
Instrucțiuni
Combinați laptele, 1 lingură de miere și drojdia într-un castron mare, amestecând cu un tel; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă restul de 3 linguri de miere și gălbenușuri.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 3 căni de făină, stafide și sare într-un castron mare.
Adăugați amestecul de lapte, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 75 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Formați aluatul într-un oval (9 x 4 inci); așezați aluatul oval pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 55 de minute sau până când aluatul este dublat în dimensiune.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când se rumenesc și pâinea sună goală la atingere. Se răcește pe o grătar cu 20 de minute înainte de feliere.