Pâine Cu Ierburi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 31 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pâine Cu Ierburi, Planta De Roșii Desface Pâinea, și Usturoiul și planta despart pâinea.
Instrucțiuni
Pulverizați tava de tort cu tub canelat de 12 căni (nu utilizați 10 căni) cu spray de gătit. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele, cu excepția aluatului rulat la foc mic, amestecând ocazional, până când untul este topit.
Așezați jumătate din bilele de aluat congelate în tigaie. Periați Generos amestecul de unt peste aluat în tigaie.
Puneți bilele de aluat rămase în tigaie.
Ungeți cu amestecul de unt rămas. Acoperiți și lăsați să stea la loc cald aproximativ 4 ore sau până când dimensiunea este dublă.
Încălziți cuptorul la 177°.
Coaceți 22 până la 27 de minute sau până când pâinea sună goală atunci când este bătută și partea superioară este maro auriu. Se răcește 5 minute; întoarceți cu susul în jos pe placa de servire.