Pâine cu curmale de ciocolată II

Pâine cu curmale de ciocolată II
Chocolate Date Loaf II este o garnitură fără lactate. O porție conține 459 de calorii, 5 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de făină, margarină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ciocolată cu lapte, pâine cu curmale și nuci, bomboane cu curmale și pâine cu curmale.

Instrucțiuni

1
Pune curmalele într-un castron mic cu apă clocotită și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
DateDate
2 Uncii Fluide De Amestec Acru2 Uncii Fluide De Amestec Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru ServireFrisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru Servire
2
Se lasa sa stea pana se raceste. Topiți chipsurile de ciocolată cu margarina într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Se amestecă des până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune întregi Albite, PrăjiteAlune întregi Albite, Prăjite
(Am Pulverizat Biscuiții într-un Robot De Bucătărie Pentru A Obține Firimituri, Le Puteți Sfărâma)(Am Pulverizat Biscuiții într-un Robot De Bucătărie Pentru A Obține Firimituri, Le Puteți Sfărâma)
2 Uncii Fluide De Amestec Acru2 Uncii Fluide De Amestec Acru
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie
Frisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru ServireFrisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru Servire
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
3
Într-un castron mediu, bate oul și amestecă zahărul, sarea și vanilia. Se amestecă amestecurile de ciocolată topită și curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jimmies Portocalii și MaroJimmies Portocalii și Maro
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Frisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru ServireFrisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru Servire
DateDate
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău FriptCarne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru ServireFrisca Si/sau Zahar Pudra, Pentru Servire
4
Combinați făina și praful de copt și amestecați în amestecul de curmale până când se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani De Lapte Evaporat (mai Mult Daca Este Nevoie)1 1/2 Cani De Lapte Evaporat (mai Mult Daca Este Nevoie)
Lemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 InciLemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 Inci
DateDate
5
Răzuiți într-o tavă unsă cu unsoare de 9 x 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
6
Lăsați să stea timp de 20 de minute în timp ce preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe, Pentru ServireCireșe, Pentru Servire
7
Coacem 1 ora in cuptorul preincalzit, pana cand o scobitoare introdusa in coroana painei iese curata. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie. Înfășurați în folie de aluminiu și dați la frigider peste noapte, deoarece pâinea se va tăia mai bine în a doua zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (3,52 Uncii) , TocateCu Migdale (3,52 Uncii) , Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
Inima De Bomboane RozInima De Bomboane Roz
Cireșe, Pentru ServireCireșe, Pentru Servire
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista