Pâine cu banane și dovlecei
Rețeta de Pâine cu Banane și Dovlecei poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă produce 32 de porții, cu 140 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi fiecare. Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Merge bine ca mic dejun. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, sare, banane și ulei vegetal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto-ovo-vegetariană . Cu un scor la cupă de 0% , acest preparat este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Briose cu Banane și Dovlecei , Prăjitură cu Ciocolată, Banane și Dovlecei și Bile Picante cu Banane și Dovlecei .
Instrucțiuni
Într-un bol, bateți ouăle. Încorporați zahărul și uleiul.
Adăugați bananele și amestecați bine.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; încorporați în amestecul de ouă. Adăugați dovleceii și nucile pecan doar până se omogenizează.
Turnați în două forme de chec unse, de 23 cm x 13 cm.
Coaceți la 175°C timp de 50 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Scoateți din tăvi pe grătare pentru a se răci complet.