Pâine Cu Aluat

Pâine Cu Aluat
Pâinea cu aluat este o vegetarian pâine. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat, și Pâine Ușoară Cu Aluat-Pâine Vermont pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 4-qt. castron nemetalic, dizolvați drojdia în 2 căni de apă caldă; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 2 căni de făină până se omogenizează. Acoperiți ușor cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se lasă să stea într-un loc cald (80 -90-90) pentru a fermenta timp de 48 de ore; se amestecă de mai multe ori pe zi. (Amestecul va deveni Bulbuc și va crește, va avea o aromă acră "drojdie" și se va forma un lichid galben transparent pe partea de sus.) Se amestecă laptele praf, untul, zahărul, sarea, apa rămasă și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. (Nu frământați.) Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; punch aluatul în jos. (Nu frământați). Împărțiți în jumătate. Formați fiecare într-o pâine rotundă. Ungeți puternic foile de copt și presărați cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Așezați aluatul pe tigăile pregătite. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Cu un cuțit ascuțit, faceți trei tăieturi diagonale peste vârfurile pâinilor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se coace la 350 la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Periați pâinile cu apă rece; coaceți cu 35-40 de minute mai mult sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista