Ouă verzi și cătun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Green Eggs și Hamlet. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 2 și costă $2.71 pe portie. O porție conține 722 calorii, 17g de proteine, și 69G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, recipient cu pesto, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Legume verzi de primăvară și ouă întregi fierte moi ouă, Vanill, Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice, și Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți și prăjiți brioșele englezești.
Completați fiecare jumătate cu o felie subțire de prosciutto.
Într-o tigaie mare se lipeasca la foc mic se topesc patru linguri de unt.
Odată ce albii arată moi și albi, lingurați ușor untul topit în tigaie peste gălbenușuri până când este fierbinte, aproximativ un minut. Acest lucru va ajuta la gătirea ouălor de sus în jos și la menținerea gălbenușului mătăsos, dar cald.
Condimentează cu sare de mare și piper negru și transferă ouăle în brioșa engleză pregătită. Puneți o linguriță de pesto peste fiecare ou.