Ouă verzi și șuncă
Ouă verzi și șuncă este un fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 173 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Legume verzi de primăvară și ouă întregi fierte moi ouă, Vanill, și Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un broiler sau o tigaie pentru grătar ușor unsă.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie. Sareți apa, adăugați oțetul, apoi coborâți focul, astfel încât apa abia să buleze. Pe rând, rupeți ouăle într-o ceașcă de cremă sau într-un castron mic, apoi turnați în apă, încercând să nu rupeți gălbenușurile. Cu o lingură cu fante, ridicați ușor și modelați albușurile în jurul gălbenușurilor până când sunt glazurate, dar încă lichide, cu aproximativ 2 1/2 minute mai mult.
În timp ce ouăle se braconează, prăjiți feliile de pâine pe ambele părți. Puneți o felie de pâine prăjită pe fiecare din cele 2 farfurii. Completați imediat cu prosciutto, astfel încât să se înmoaie de căldura pâinii prăjite. Ridicați ouăle pocate din apă cu o lingură cu fante, lăsând să se scurgă excesul de apă, apoi așezați un ou pe fiecare pâine prăjită.
Stropiți fiecare pâine prăjită cu 2 lingurițe de ulei de arpagic și apoi macinați puțin piper negru peste fiecare.
2 căni de arpagic proaspăt tocat grosier
Puneți arpagicul și uleiul de măsline într-un blender și piure. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Se toarnă printr-o pâlnie într-o sticlă pentru depozitare. Acoperiți și refrigerați. A se utiliza în decurs de 2 săptămâni.