Ouă Umplute Cu Crab

Crab-umplute Ouă Deviled ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper Alep, muștar dijon, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ouă Umplute Cu Crab, Ouă Devilate De Crab, și Ouă Devilate De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle reci din frigider într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch.
Se pune la foc mare, se aduce la foc mic și se acoperă oala odată ce ouăle încep să se miște.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 17 minute.
Scurgeți apa fierbinte din tigaie, acoperiți cu capac și agitați oala pentru a sparge ușor ouăle. Umpleți vasul cu apă rece, turnați apă rece și umpleți cu mai multă apă rece.
Lăsați ouăle să stea în apă până la rece. Cojiți ouăle și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Separați gălbenușurile de jumătățile de ou; așezați gălbenușurile într-un bol de amestecare.
Așezați carnea de crab pe o farfurie și separați-o în 2 porții egale, una care conține bucățile mici și una care conține bucățile roz mai mari atractive. Porțiunea de rezervă care conține bucăți mai mari.
Se toacă porția de carne de crab cu bucățile mai mici; se adaugă la gălbenușurile de ou. Puneți gălbenușurile cu o furculiță. Se amestecă maioneză, tarhon, muștar Dijon, suc de lămâie, sos de ardei iute, condimente de fructe de mare, sos Worcestershire, sare și piper negru.
Transferați amestecul de gălbenușuri într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mediu. Umplerea crabului de țeavă în cavități de jumătăți de ouă.
Tăiați cele mai mari bucăți de crab și puneți carnea de crab rămasă într-un castron mic. Amestecați ușor coaja de lămâie, creme fraiche, ardeiul Alep și ardeiul cayenne cu o furculiță. Gustați și reglați sarea. Dacă amestecul pare uscat, amestecați mai multe creme fraiche. Acoperiți fiecare ou umplut cu un vârf generos de amestec de crab.
Presărați fiecare ou devilat cu un vârf de arpagic și un praf ușor de piper cayenne.
Transferați ouăle într-un platou de servire; la frigider până la timpul de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.