Ouă prăjite pe tortilla de porumb cu două Salsa (Huevos Divorciados)

Ouăle prăjite pe tortilla de porumb cu două Salsas (Huevos Divorciados) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 423 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Huevos Rancheros peste tortilla de porumb, Rancheros Huevos cu tortilla de slănină, și Cartofi prăjiți Cajun cu brânză cu Guacamole de porumb la grătar, slănină și ouă prăjite.
Instrucțiuni
Încălziți o comală (plită) sau o tigaie uscată din fontă bine condimentată la foc moderat până când o perlă de apă se evaporă rapid, apoi prăjiți roșiile, tomatillos, jalapele și ceapa, întorcându-se cu clești, până când sunt carbonizate pe toate părțile, 10 până la 15 minute. Core roșii prăjite. Aruncați tulpinile din jalapeincormos și aruncați jumătate din semințe din fiecare chile.
Pentru salsa roșie: roșii grosolan pur și grosolan, 1 jalape, 1 cățel de usturoi și 1 linguriță de sare într-un blender sau robot de bucătărie, apoi transferați într-un castron.
Pentru salsa verde: grosolan pur și simplu, jalape rămas, rămas cățel de usturoi, linguriță rămasă de sare, coriandru și 1/4 cană de apă (adăugați mai mult dacă este necesar pentru consistența dorită), apoi transferați într-un castron.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mică antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte. Rupeți ușor 2 ouă într-o cană, păstrând gălbenușurile intacte, apoi turnați în tigaie și gătiți, acoperite, 5 minute sau până la coacerea dorită. Se condimentează cu sare și piper.
Prăjiți tortilla în timp ce ouăle gătesc. Faceți mai multe ouă în același mod, adăugând ulei după cum este necesar.
În timp ce fiecare porție de ouă se gătește, încălziți 2 linguri de ulei într-o altă tigaie mică antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Stivați 2 tortilla în tigaie. Gatiti tortilla de jos 30 de secunde pe prima parte, apoi flip stiva cu clești. În timp ce a doua tortilla gătește în partea de jos, întoarceți tortilla de sus cu clești, apoi întoarceți din nou stiva. Continuați până când ambele părți ale ambelor tortilla sunt fierte. Tortilele se vor înmuia și se vor umfla ușor, apoi se vor dezumfla (nu le lăsați să devină maro sau crocante). Prăjiți mai multe tortilla în același mod, adăugând ulei după cum este necesar.
Puneți tortilla pe farfurie, suprapunându-se ușor și acoperiți cu ouă. Puneți o salsa diferită peste fiecare ou.
* Salsas păstra, acoperite și refrigerate, 3 zile.* În funcție de modul în care vă plac ouăle, este posibil ca gălbenușurile să nu fie complet fierte, ceea ce poate fi îngrijorător dacă există o problemă cu salmonella în zona dvs.* Gătirea a 2 tortilla stivuite împreună le ajută să rămână umede și flexibile, deoarece sunt încălzite de aburul prins între cele 2 straturi.