Ouă devilate cu somon afumat și cremă de brânză
Ouă Deviled cu somon afumat și cremă de brânză ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 50 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ceapă verde, garnituri: mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Somon Afumat Ouă Deviled, Ouă devilate cu somon afumat, și Somon Afumat Ouă Deviled.
Instrucțiuni
Puneți ouăle și suficientă apă pentru a acoperi într-o cratiță la foc mediu; se aduce la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți; întoarceți ouăle în cratiță și adăugați suficientă apă rece și gheață pentru a acoperi.
Scoateți cojile din ouă, înjumătățiți fiecare ou pe lungime și răzuiți gălbenușurile într-un castron. Rezervați albușuri de ou.
Combinați gălbenușurile, somonul și următoarele 7 ingrediente, zdrobind cu o furculiță până se omogenizează bine. Se umple lingura în Albi rezervați, se acoperă ușor cu folie de plastic și se dă la frigider până la 2 zile.