Ouă De Tort De Crab Benedict Cu Old Bay Hollandaise
Crab tort ouă Benedict cu Old Bay Hollandaise este un pescatarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 510 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din nucă de cocos și Var are 20 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de brioșe, unt, prăjituri calde de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tort de crab de hrean Benedict cu Hollandaise simplu, Tort de porumb dulce ouă Benedict cu avocado Hollandaise, și Ouă Benedict cu Chipotle Hollandaise pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.