Ouă Cu Față Deschisă Florentină
Deschis cu care se confruntă ouă Florentine ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână spanac, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sandvișuri deschise cu ciuperci și ouă prăjite, Deschis cu care se confruntă PLT, și Plăcintă De Pui Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron, combinați ricotta și parmezanul.
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt și întindeți cu untul înmuiat și cantități egale amestec de brânză.
Coaceți până când brânza este bulbucată și pâinea este crocantă, 8 până la 10 minute.
În timp ce pâinea se coace, prăjiți ouăle cu partea însorită în sus.
Topiți fiecare felie de pâine cu niște spanac aburit și un ou prăjit.
Se presară cu sare și piper.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico]()
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de nuci de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.