Orzul și sparanghelul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sparanghel, ulei vegetal, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Orz și sparanghel, Risotto de orz cu anghinare și sparanghel, și Risotto de orz cu sparanghel și Parmigiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 2 litri, încălziți bulionul la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa si morcovul in ulei 1-2 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă orzul. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Morcov
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă 1 cană de bulion fierbinte peste amestecul de orz. Gatiti descoperit aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă sparanghelul. Continuați să gătiți 15 până la 20 de minute, adăugând bulion câte 1 cană și amestecând frecvent, până când orzul este fraged și lichidul este absorbit; se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase.