Orice-friptură de caise & pecan umplutura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați orice fel de umplutură de caise și pecan. O porție conține 86 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână caise semi-uscate, nucșoară măcinată, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Umplutură De Caise Cu Ierburi-Pecan, și Pui Prăjit Cu Umplutură De Caise.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare, adăugați ceapa și țelina și gătiți scurt până încep să se înmoaie. Se amestecă caisele și usturoiul și se mai gătește câteva minute.
Adăugați nucile pecan și nucșoara și gătiți, amestecând până când nucile sunt ușor prăjite. Se lasă să se răcească.
Se amestecă pesmetul, tocatul, oul și ierburile cu 1 linguriță de sare și mult piper, apoi se împarte amestecul în 4, se împachetează în pungi și se congelează. Se va păstra timp de 3 luni.
Un lot va face 12 bile de umplutură sau poate fi folosit pentru a umple carne de porc sau pui fript. Două loturi vor umple o cutie de pâine de 1 lb, căptușită cu slănină strecurată care poate fi feliată, în timp ce 2 - 3 vor umple un curcan mediu spre mare.
Gatiti la 200C / 180C / gaz 6 timp de 30 de minute daca rulati in bile, 45 de minute daca gatiti intr-o forma de paine sau folositi pentru a umple gatul pasarii dvs. preferate de friptura, gatind in acelasi timp cu cel indicat in reteta.