Orez sălbatic și arpagic B8tardes
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Orezul sălbatic și arpagicul B 8tardes ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 131 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez, albus de ou, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Orez sălbatic și arpagic B8tardes, Somon irlandez sălbatic afumat cu clătite de arpagic, și Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe.
Instrucțiuni
Se amestecă 4 căni de făină de pâine și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare de mixer cu rezistență grea, prevăzut cu atașament cu palete.
Se încălzește 1 cană plus 2 linguri de apă și lapte de unt într-o cratiță mică la căldură scăzută doar până când termometrul citit instantaneu este introdus în amestec registre 95.
Adăugați orez sălbatic fiert și arpagic laamestec de făină; adăugați amestec de zară.
Mixon viteză redusă până când aluatul formează minge grosier,aproximativ 2 minute.
Lăsați aluatul să se odihnească în mixer5 minute. Înlocuiți accesoriul cu palete pemixer cu cârlig de aluat.
Se amestecă aluatul până când este neted, elastic și ușor lipicios, dar nu lipicios, adăugând mai multă făină cu linguri, după cum este necesar, aproximativ 4 minute.
Ulei ușor castron mare. Formați aluatulîn bilă; așezați în vasul pregătit, întorcându-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu folie de plasticși refrigerați peste noapte (aluatul se va ridicafoarte încet; nu dați aluatul în jos).
Lăsați aluatul să crească, acoperit, în zona fără tiraj la temperatura camerei 1 1/2 până la 2 ore înainte de modelare (aluatul nu se poate dubla).
Aliniați foaia de copt cu margini mari cuhârtie de pergament.
Transferați aluatul lasuprafata inflorita; împărțiți în 2 bucăți egale.
Rolați fiecare bucată de aluat la 8x6 inchdreptunghiul. Începând de la 1 latură lungă, rostogolițifiecare dreptunghi să semene cu torpila. Usefingers să prindeți cusătură închisă și taperends de rulare fiecare pâine înainte și înapoi pe suprafața de lucru, formând B cca 11 cm lungime.
Transferați pe foaia de coacere pregătită, distanțându-se la 4 inci;pulverizați cu spray antiaderent. Acoperiți libercu folie de plastic.
Lăsați pâinile să crească în zona fără curent cald până când aproape s-a dublat involum, 1 până la 1 1/2 ore.
Rack poziție în centrul cuptorului; preincalzire 450 F.
Periați pâinile cu glazură de ou;se introduce la cuptor. Reduceți temperatura cuptoruluila 425 buc.
Coaceți până când pâinile sunt umflate și ușor rumenite și sunet gol când sunt bătute pe fund, 35 până la 45 de minute.
Transferați pâinile în raft; se răcește cel puțin 1 hour.DO înainte: pâini răcoroase complet. Înfășurați infoil, apoi închideți-l într-o pungă de plastic resigilabilăși înghețați până la 2 săptămâni. Dezgheț la camerătemperatura. Dacă doriți, reîncălziți pâinileînfășurate în folie în cuptorul de 350 km f aproximativ 15 minute.
Tăiați pâinile transversal în felii.