Orez Proaspăt De Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orez proaspăt cu lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 266 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de orez basmati, ulei de măsline extravirgin, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați orez cu lămâie , cum se face orez cu lămâie / orez ușor s, Lemon Angel tort alimentar umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Cupcakes vegane cu lămâie cu umplutură proaspătă de fructe de pădure și cremă de unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se topește untul.
Adăugați semințe de muștar în tigaie; gătiți 2 minute sau până când semințele încep să apară. Răzuiți amestecul de semințe în amestecul de orez folosind o spatulă de cauciuc.
Adăugați 3 linguri de coriandru, coajă de lămâie și suc de lămâie în orez; se amestecă bine.
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.