Orez lipicios de nucă de cocos, mango și fructul pasiunii
Orezul lipicios de nucă de cocos, mango și fructul pasiunii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 507 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți zahăr auriu, mango, Mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Orez lipicios de nucă de cocos cu Mango, și Mango Cu Orez Lipicios De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte, spălați orezul cu multă apă rece, apoi scurgeți-l și răsturnați-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă suficientă apă rece pentru a o acoperi mai mult, apoi se lasă la macerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Faceți sosul de mango. Lichidați carnea de mango cu suc de portocale, suc de lămâie și zahăr. Gustați și adăugați puțin zahăr în plus sau suc de lămâie, dacă este necesar. Treceți printr-o sită fină, apoi răciți dacă faceți înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Avocado Hass Ușor Piure
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Scurgeți orezul, transferați-l într-un abur și aburiți timp de 25-30 de minute până când este moale și moale, asigurându-vă că apa nu fierbe uscată. Fierbeți laptele de cocos cu 85g de zahăr timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se toarnă sucul de lămâie, se amestecă orezul aburit, apoi se lasă, acoperit, timp de 5 minute până când are o consistență groasă, cremoasă. Verificați dulceața, adăugând mai mult zahăr după gust, dacă este necesar. Se răcește ușor, aproximativ 10 minute, până când este cald și își menține forma. Orezul se servește cel mai bine ușor cald, cu cât rămâne mai mult, cu atât devine mai ferm și mai autocolant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Avocado Hass Ușor Piure
Suc De Lămâie, Opțional
6
Pentru fiecare porție, așezați o matriță inelară înaltă de 6,5 cm diametru x 3,5 cm în mijlocul unei farfurii mari. Lingură într-o șesime din orezul lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Lipicios
7
Stropiți puțin sos de mango pe farfuria din jurul orezului. Aranjați câteva felii de mango pe sos și așezați câteva deasupra orezului cu o stropire de coajă de tei. Lingură în jurul unor semințe și suc de fructe de pasiune. Împrăștiați peste câteva frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper