Orezul feta vegetal este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de oțet de vin, apă, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Orez grecesc cu lămâie și mărar cu Feta (aragaz pentru orez), Latkes de legume și Feta, și Tostada de legume prăjite și feta.
Instrucțiuni
1
Puneți orezul și apa într-o oală de dimensiuni medii. Aduceți apa la fierbere, când este fiartă, reduceți focul la foc mic, acoperiți oala și lăsați orezul să gătească până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-un castron mare de amestecare, combinați ceapa roșie, țelina și castravetele. Zdrobiți feta în castron. Acoperiți amestecul de legume cu orez fiert, acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Ceapă Roșie
Legume
Castravete
țelină
Brânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Aruncați legumele și feta cu ulei și oțet și serviți.