Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul cu unt cu mazăre. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 195 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de vale, ceapă verde, orez brun instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mazăre cu unt și praz, Mazăre cu unt cu salată verde, și Mazăre cu unt cu ceapă.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
2
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ardeiul gras; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand piperul incepe sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Piper
4
Adăugați mazărea și ceapa. Gatiti aproximativ 3 minute mai mult, amestecand ocazional, pana cand ardeiul gras este crocant-fraged si mazarea se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Mazăre
5
Adăugați orez fiert în tigaie cu legume; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă parmezanul. Se condimentează cu sare și piper.