Orez Cu Ceapă Caramelizată
Nevoie de un garnitură fără gluten? Orezul cu ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 156 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 51 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Orez Cu Ceapă Caramelizată, Orez Cu Ceapă Caramelizată, și Baie De Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați ceapa. Gatiti 20-22 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste, amestecand frecvent.
Adăugați 1/2 linguriță de cimbru proaspăt și următoarele 3 ingrediente în ceapă; aduceți la fierbere.
Adăugați orez. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 18 până la 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Scoateți din căldură și pufați orezul cu o furculiță. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de cimbru și parmezan.