Omletă de ciuperci și ardei gras cu Fontina

Omletă de ciuperci și ardei gras cu Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omleta cu ciuperci și ardei gras cu Fontinan. O porție conține 243 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, roșii prune, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Omletă cu ciuperci și Fontinan, Straturi de cârnați, Fontină și ardei gras, și Panini De Salam, Fontinan Și Ardei Gras Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa verde; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
3
Adăugați ardei gras; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
4
Adăugați ciuperci; gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă Roșia, 1/4 linguriță sare și piper negru; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CiuperciCiuperci
TomateTomate
SareSare
5
Scoateți amestecul de legume din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați 1/4 linguriță de sare, pătrunjel, ouă și albușuri într-un castron; se amestecă bine cu un tel pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PătrunjelPătrunjel
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Puneți 1/2 linguriță de ulei și unt în tigaie la foc mediu-mare până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; gatiti pana cand marginile incep sa se fixeze (aproximativ 2 minute). Glisați marginea frontală a unei spatule între marginea omletei și tigaie. Ridicați ușor marginea omletei, înclinând tigaia pentru a permite unui amestec de ouă nefierte să intre în contact cu tigaia. Repetați procedura pe marginea opusă a omletei. Continuați să gătiți până când centrul este setat (aproximativ 7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
9
Lingură amestec de legume uniform peste 1/2 din omletă; amestec de legume de top cu brânză. Slăbiți omleta cu o spatulă; pliați în jumătate. Glisați cu grijă omleta pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Tăiați omleta în 4 pene; se acoperă cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista