Okra, ceapă și roșii prăjite la tigaie
Okra, ceapa și roșiile prăjite la tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți roșii, piper, okra și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Roșii Verzi Prăjite Și Okra Prăjită, Făină de porumb-Okra prăjită, Tomatillos și roșii, și Saut De Porumb Proaspăt Cu Roșii, Dovlecei Și Okra Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați okra pe jumătate pe lungime.
Se toarnă 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti okra in ulei incins, in loturi, 6 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional.
Scoateți din tigaie și scurgeți bine pe prosoape de hârtie. Repetați cu restul de okra, adăugând 1/4 cană de ulei rămas, după cum este necesar. Mișto.
Se amestecă împreună ceapa și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare;
Adăugați okra, aruncând la strat.
Se servește la temperatura camerei.