Ochi de friptură rotundă și Ketchup
Ochiul de friptură rotundă și Ketchup ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 336 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână sare, apă caldă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 53 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Friptură Rotundă De Caise, Friptură Rotundă Chili, și Grătar Cu Friptură Rotundă.
Instrucțiuni
Combinați făina și sarea într-un bol. Apăsați ușor friptura în amestecul de făină pentru a acoperi și scutura excesul de făină.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita pana se rumeneste pe toate partile, 5 pana la 7 minute.
Scoateți carnea de vită din tigaie și scurgeți excesul de ulei. Amestecați ketchup-ul, ceapa și apa în tigaie, apoi adăugați carnea. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.