Oamenii noștri de zăpadă imperfecți: prăjituri de Crăciun pentru Moș Crăciun
Oamenii noștri de zăpadă imperfecți: cookie-urile de Crăciun pentru Santa ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 282 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 522 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare de mare nerafinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cookie-uri de Crăciun Santan și Elf, Cookie-urile de Crăciun ale lui Moș Crăciun, și Cookie-Uri Imperfecte Cu Ciocolată Vegană Mami pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cremă viguroasă untul și zahărul împreună până devin pufoase. Apoi bateți ouăle și vanilia până când ouăle se luminează la culoare și toate ingredientele devin uniform combined.In un castron separat amestecati faina cu sare, și apoi bate-l în ingredientele lichide o jumatate de cana la un moment dat, până când se formează un aluat neted. Dacă aluatul dvs. este prea lipicios, adăugați puțin mai multă făină, dar faceți acest lucru puțin câte puțin și adăugați doar suficient pentru a face aluatul mai ușor de manevrat fără a se lipi. Prea multă făină va estompa aroma.Separați aluatul în 4 bile separate pentru a ușura puțin rularea fursecurilor. În timp ce lucrați cu o bilă de aluat, înfășurați-le pe celelalte în plastic și puneți-le la frigider pentru a nu se înmuia prea mult și a deveni imposibil de gestionat.Puneți o bilă de aluat pe o foaie de hârtie pergament, așezați o altă foaie de hârtie pergament deasupra și întindeți-o până se aplatizează la 1/4 inch grosime, mai mult sau mai puțin.
Tăiați fursecurile și coaceți-le 8 până la 10 minute la 350 de grade până când se rumenesc puțin la margini, dar încă moi și palide în centru.
Transferați-le din cuptor într-o grătar și lăsați-le să se răcească complet înainte de decorare. Continuați să lucrați în loturi până când ați rulat, tăiat, copt și răcit fiecare bucată de aluat.Odată răcit, decorați fursecurile cu o glazură simplă sau glazură. Se acoperă cu coacăze, stafide sau stropi organice (eu le-am folosit.)