O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery

O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d 'oeuvre, așa că încercați o pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo' s Danish Bakery. Această rețetă servește 16 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 261 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de făină integrală puternică de piatră, un shake de sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun), Ruben Daneză, și Varză Roșie Daneză.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, drojdia și sarea într-un castron mare, apoi se adaugă apa. Se amestecă pentru a crea un aluat dur, lipicios, apoi până la o consistență de terci. Aluatul trebuie să fie lipicios și umed în această etapă, dacă nu este Adăugați un strop de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se amestecă cu mâna timp de 10 minute.
3
Puneți conținutul vasului pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de aproximativ 10 minute, întinzând ritmic aluatul departe de dvs., apoi împăturindu-l înapoi pe sine. Ideea este de a întinde și de a dezvolta glutenul în aluat, nu de a bate lumina zilei din ea. Aluatul va deveni mai puțin lipicios și mai ușor de manevrat pe măsură ce frământați. Cu cât aluatul este mai umed, cu atât pâinea este mai sexy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Când aluatul este neted și elastic, fie întindeți-l pentru a vă introduce ingredientele dacă Îmi faceți pâinile cu pesto și brânză de capră și formați-le într-o bilă, fie dacă faceți pâine simplă, formați-o direct într-o bilă. Înveliți în ulei și puneți-l într-un castron curat. Acoperiți cu clingfilm și lăsați-l într-un loc cald până când s-a dublat în dimensiune, ar trebui să dureze aproximativ 1 ore de MC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Formați aluatul în pâini și lăsați să se dovedească încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Transferați cu grijă pâinile înălțate într-o tavă, tăiați blaturile cu un cuțit ascuțit și introduceți-le în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți timp de 45 de minute la 220C/200C ventilator/425F/ gaz 7, până când crusta este bine colorată și pâinea sună goală când atingeți fundul brusc cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Nu mâncați cald, pâinea încă se gătește, așteptați până se răcește și apoi mâncați. Dacă nu este destul de gătit, introduceți-l înapoi la cuptor pentru 20 de minute la 175C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate21
Revista