Nuggeturi De Pui Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați nuggeturile de pui fără Gluten. Pentru $1.32 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 271 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți la îndemână făină de orez, ouă, ulei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Nuggeturi De Pui Fără Gluten, Nuggeturi De Pui Preferate Fără Gluten, și Nuggeturi de pui la cuptor fără Gluten cu sos de muștar de miere.
Instrucțiuni
Amestecați cerealele într-un blender sau robot de bucătărie până când are consistența firimiturilor de pâine; se toarnă într-un bol.
Bateți ouăle într-un bol separat până se omogenizează.
Turnați făina de orez într-un al treilea bol.
Dragă bucăți de pui în făină de orez, baie în ou bătut, și apoi apăsați în cereale pentru a acoperi. Păstrați puiul pâine pe o farfurie mare până când toate sunt terminate, dar nu stivați.
Turnați suficient ulei într-o tigaie mare pentru a acoperi doar fundul și încălziți la foc mediu-mare.
Gătiți pepite de pui în ulei fierbinte până când nu mai sunt roz în centru și sucurile se limpezesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).